Ventina Vocale

Projektkoor o.l.v. Saskia Regtering

Praktische informatie

Ventina Vocale is een projektkoor. Het koor wordt voor ieder projekt opnieuw samengesteld. Dit bekent niet dat er geen vaste kern is: leden die eenmaal meezingen, committeren zich meestal ook graag voor volgende projekten. Als er vacatures zijn worden er in overleg nieuwe leden uitgenodigd. Uiteraard is het mogelijk je interesse kenbaar te maken; gebruik daarvoor het e-mailadres hiernaast. Van de leden wordt verwacht dat zij een goede stem en koorervaring hebben, en dat zij in staat en bereid zijn zelf noten in te studeren. Leden betalen een contributiebedrag dat voor ieder projekt wordt vastgesteld.

Per projekt zijn er zo'n 6 repetities: vrijdagavonden, zaterdagen of zondagen. Meestal één of twee voor de zomervakantie, en de rest in de maand september. Daarna volgen twee of drie concerten, meestal eind september of begin oktober.

Repetities vinden plaats in Wageningen, Nijmegen of Arnhem. Voor concerten hebben we de laatste jaren een voorkeur ontwikkeld voor Zeist, Arnhem, Velp en Nijmegen, maar voor andere locaties houden we ons altijd aanbevolen. In het verleden hebben we ook wel in Groningen, Drente en Duitsland geconcerteerd.

Voor vragen over Ventina Vocale kunt u zich wenden tot Paul Berentsen. U kunt Paul Berentsen bereiken op paul.berentsen@wur.nl. Sjoukje Osinga gaat over de website. Zij is bereikbaar op sjoukjeo@hotmail.com.

 

Contact

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Paul Berentsen, op mailadres paul.berentsen@wur.nl.