Ventina Vocale

Projektkoor o.l.v. Saskia Regtering

Diversen

  Hieronder te vinden:

Foto's 2019

Concert in de Oude Jan in Velp

Foto's 2017

Concert in de Oude Jan in Velp

Samen lunchen na het concert in Elst

Foto's 2016

 

Een goede traditie bij Ventina is om na afloop van een project gezellig te gaan eten.

Ventina Vocale 2016

Concert in Rheden

Repeteren; door op de foto te klikken krijg je een youtubefilmpje te horen van O salutaris van Esenvalds.

Foto's 2015

Concert in Zeist

Musici, solisten Jepthe en dirigent (vlnr Marije, Martin, Karel, Saskia, Alon)
Terug naar boven

Fauré 2015

2015 Faure

Repetitie met cellisten

2015 Ventina Saskia Regtering Johanette Zomer

Saskia en Johanette Zomer
Terug naar boven

Foto 2012

Ventina Vocale 2004 foto

Achter vlnr: Charl, Anja, Sabien, Saskia, Frans, Nico, Marije, Peter, Boudewijn, Paul.
Voor vlnr: Marijke, Laura, Mariët, Martin M., Arie, Marisa, Antoinette, Paulien, Martin B. (Jan, Esther en Sjoukje stonden niet op de foto.)
Terug naar boven 

Twee snapshots van het concert van 2011

Ventina Vocale 2011

Foto boven, voor vlnr: Meiltje (contrabas), Antoinette, Esther, Paulien, Mariët, Carin. Daarachter vlnr Jan S., Frans K. en Frans van D.
Terug naar boven 

Ventina Vocale 2011

De mannen vlnr: Nico, Frank, Eric, Jan, Charl. De vrouwen vlnr: Laura, Marijke, Sabien, Sjoukje, Katja, Marisa. De instrumentalisten: Siem en Wim.

Hierboven twee snapshots, gemaakt tijdens het concert in de Oude Jan vanuit het publiek (door Arnout, de man van Paulien). Artistiek valt er wellicht wat op af te dingen, maar het is beter dan niets!

Terug naar boven 

Youtube filmpjes van 2011

Van onderstaande programmaonderdelen zijn youtube-opnamen beschikbaar, gemaakt door ..... tijdens het concert in Arnhem. Klik op de titel voor de gewenste opname.
Johann Christoph Bach
Heinrich Schütz

Deze foto is een still van één van die opnamen (Da Pacem):

Ventina Vocale 2011

Terug naar boven 

Opname 2009

Deze audio-opname is gemaakt door Martin Meijers op 1 november 2009 in de Kerk Antonius Abt te Nijmegen. Het hele programma staat zelfs op CD; dit is het derde lied dat we zongen: Thou knowest Lord, van Henry Purcell.

Terug naar boven

Artikel in de Gelderlander

Gelderlander 20050926

Op 29 september 2005 verscheen er een aankondiging van onze concerten in de Gelderlander, met een foto (we zien vlnr Michelle, Carin, Ineke, Pleuni, Paulien en Karin). Klik op het artikel om een grotere versie te zien.

Terug naar boven

Artikel Gelderlander: andere foto

 Gelderlander 20050926 foto

In een andere editie van De Gelderlander verscheen precies hetzelfde artikel, maar nu met bovenstaande foto (ook hier kun je op klikken). Qua mannen zien we achter de reeds genoemde vrouwen: Marko, Jan, Paul, Dick en Nico. Ook zien we Saskia dirigeren.

Terug naar boven 

Foto 2004

Ventina Vocale 2004 foto

Vlnr: Pleuni, Dick, Piet, Nicola, Nicoline, Paulien, Saskia, Jan, Roman, Marijke, Peter, Marianne, Gert-Jan, Annejet, Paul, Carin, Joep, Sjoukje, Mirko, Charlotte.

Bovenstaande foto is gemaakt door Alfred Oosterman, de broer van Carin, na het concert van 2 oktober 2004 in de Dorpskerk in Eelde (Gr). Dat we überhaupt in Eelde zongen was te danken aan Carin's roots aldaar. 

Terug naar boven

Foto 2002

Ventina Vocale 2002

Vlnr voor: Charlotte, Roman, Pleuni, Piet, Liesbeth, Annejet, Peter. Achter: Paul, Carin, Jasper, Saskia, Karin, Gert Jan, Mirko, Boudewijn, Rabiaâ, Marianne, Cornelia, Nico. (Hopelijk klopt dit!).

Bovenstaande foto stond in het programmaboekje van 2002. Hij is gemaakt op het schoolplein van de Kardinaal Alfrinkschool te Wageningen, waar we destijds repeteerden. Wie de fotograaf was is onbekend.

Terug naar boven

Recensies 2001

Recensie Gelders Dagblad 21 mei 2001

Van het concert in 2001 verschenen zelfs enkele recensies (in de tijd dat er nog recensies werden geschreven). Bovenstaande recensie is uit het Gelders Dagblad. Klik op het artikel voor een vergrote versie.

Terug naar boven

Foto 2000

Dodici 2000 

Vlnr links: Carin, Piet, Nathalie, Gerburg (op de rug); achter: Karin en Boudewijn; voor: Connie, Paul, Saskia; rechts: Gert Jan, Anthony.

Bovenstaande oerfoto van het allereerste Dodici-koor kreeg ik pas in 2012 van Conny de Moor, die destijds als publiek naar het Bronkhorst concert was gekomen. Onze dank is groot, Conny!

Terug naar boven

Foto's: ja, leuk!

Bij Ventina Vocale stond zingen altijd voorop, en maar zelden kwam er iemand op het idee een foto of een opname te maken, "leuk voor later". Helaas, vandaar dat deze pagina maar weinig dergelijke aandenkens bevat. Des te meer koesteren we wat we wél hebben, hoe slecht ook van kwaliteit.